مقالات

مقالات فنی، استاندارد ها و آئین نامه های مرتبط با صنایع برودتی
اصول كلي نگهداري مواد غذايي(General Principles of food preservation)
تاریخ آخرین بروزرسانی: چهارشنبه ١٩ آذر ١٣٩٣
کابر: تحقیقات
تعداد بازدیدها: ٥٢٢

اصول كلي نگهداري مواد غذايي(General Principles of food preservation)

با شناسايي عوامل فساد، تدابيري كه براي حذف و كنترل آن ها به كار گرفته مي شود مي تواند سبب نگهداري يا تاخير در فساد مواد غذايي شود، دراينجا به طور فهرست وار به مهمترين شيوه های...

HACCP روشي مطمئن با ضريب اطمينان بالا جهت كنترل و ايمني مواد غذايي(High reliability and safe method to control HACCP food safety)
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ٨ دی ١٣٩٣
کابر: HB.GROUP
تعداد بازدیدها: ٦٠٢

HACCP روشي مطمئن با ضريب اطمينان بالا جهت كنترل و ايمني مواد غذايي(High reliability and safe method to control HACCP food safety)

HACCP روشي مطمئن با ضريب اطمينان بالا جهت كنترل و ايمني مواد غذايي
چكيده
امروزه با توجه به رشد فزاينده جمعيت جهان، صنعت غذا به منظور تامين نيازها و خواسته‌هاي غذايي انسان اهميت خاصي پيدا كرده است.
اثر TD کویل برروی رطوبت فضای داخل سالن سرد(TD coil effect on indoor humidity in cold)
تاریخ آخرین بروزرسانی: چهارشنبه ١٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٧٢

اثر TD کویل برروی رطوبت فضای داخل سالن سرد(TD coil effect on indoor humidity in cold)

نگهداری مواد خوراکی و محصولات دیگر در شرایط مطلوب به وسیله سرد سازی، نه تنها به دمای سالن سرد بستگی دارد بلکه به رطوبت هوای سالن نیز بستگی خواهد داشت
اثرتبرید یخ(Ice Asrtbryd)
تاریخ آخرین بروزرسانی: چهارشنبه ١٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٠٩

اثرتبرید یخ(Ice Asrtbryd)

اثرتبرید یخ ( Refrigerating Effect of Ice )
یکی ازمواد سرمازا، یخ معمولی می باشد. ازاین مبرد در موارد بسیارزیادی استفاده می شود
. بدین جهت ماشینهای بزرگ وکوچکی وجود دارند که وظیفه آنها فقط تولید یخ می باشد. متداولترین آنها مراکز تولید بلوکهای یخ در حوضچه های زیر صفر می باشد. دراین حوضچه ها محلولهایی ازآب ونمکهای مختلف وجود داشته که با افزایش غلظت نمک می توان دمای انجماد محلول را پائین ترآورد.

اجراي سيستم HACCP، راهي براي ارتقاء سطح كيفي توليد شير و بهداشت جامعه(Implementing HACCP, a way of improving the quality of milk production and Community Health)
تاریخ آخرین بروزرسانی: چهارشنبه ١٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٤٥٩

اجراي سيستم HACCP، راهي براي ارتقاء سطح كيفي توليد شير و بهداشت جامعه(Implementing HACCP, a way of improving the quality of milk production and Community Health)

شير يكي از مغذي ترين مواد غذايي مصرفي انسان است كه در رشد، سلامت و تكامل امسان اهميت زيادي دارد. از سوي ديگر توليد شير حيوانات مزرعه اي نيز يكي از صفات مهم اقتصادي اين حيوانات محسوب       مي گردد.
اختلاف دمای اواپراتور (TD) ( Evaporator temperature difference (TD) (Evaporator))
تاریخ آخرین بروزرسانی: چهارشنبه ١٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٤٦١

اختلاف دمای اواپراتور (TD) ( Evaporator temperature difference (TD) (Evaporator))

یکی از مهمترین عواملی که درانتخاب اواپراتور باید درنظر گرفت، اختلاف دمای اواپراتور (TD) می باشد.
ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن(Rimini methods to maintain the nutritional value of potatoes)
تاریخ آخرین بروزرسانی: چهارشنبه ١٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٤٩

ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن(Rimini methods to maintain the nutritional value of potatoes)

ارزش غذایی سیب زمینی و روش های نگه داری آن به طریقه سنتی و صنعتی میزان تولید سیب زمینی در سال ۱۳۷۹،۲/۴ میلیون تن درسال بوده است.
استاندارد انبار و سردخانه مواد غذایی(Standard storage and refrigeration of food)
تاریخ آخرین بروزرسانی: چهارشنبه ١٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٥٧٣

استاندارد انبار و سردخانه مواد غذایی(Standard storage and refrigeration of food)

یکی از عوامل کارایی انسانی، تامین غذای سالم وکافی است به همین جهت نگهداری مواد غذایی طبق اصول بهداشتی وفنی از پایه های بهداشت عمومی وپیشگیری از بروز بیماریهای مختلف وجلوگیری از اتلاف مواد غذایی محسوب می شود
استاندارد تجهیزات و لوازم آشپزخانه(Standard equipment and kitchenware)
تاریخ آخرین بروزرسانی: چهارشنبه ١٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ١٣٤٠

استاندارد تجهیزات و لوازم آشپزخانه(Standard equipment and kitchenware)

تجهیزات و لوازم مورد نیاز فضاهای آشپزخانه

وسایل و تجهیزات آشپزخانه می بایست طوری ساخته شده و در محل قرار گیرند که برای نظافت به تمام قسمتهای آنها دسترسی باشد. هر وسیله ای لازم است قابل انتقال و جا بجا شدن باشد
استاندارد ساختمان و فضای آشپزخانه و غذاخوری(استاندارد ساختمان و فضای آشپزخانه و غذاخوری)
تاریخ آخرین بروزرسانی: چهارشنبه ١٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢١٨٩

استاندارد ساختمان و فضای آشپزخانه و غذاخوری(استاندارد ساختمان و فضای آشپزخانه و غذاخوری)

آشپزخانه مکانی است جهت تحویل مواد اولیه انبار مواد غذایی ، آماده سازی، پخت و سرو غذاهای طبخ شده بنابراین باید در مکانی استقرار یابد که:

استاندارد نگهداری مواد غذایی(Food storage standard)
تاریخ آخرین بروزرسانی: چهارشنبه ١٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٤٨٨

استاندارد نگهداری مواد غذایی(Food storage standard)

از آنجا که ایجاد شرایط مناسب نگهداری مواد غذایی در افزایش ماند گاری مواد غذایی نقش بسزایی دارد توجه به استانداردهای نگهداری مواد غذایی منجر به جلوگیری از افت کیفیت مواد اولیه غذایی ، کنترل مسمویتهای ناشی از فساد وکاهش ضایعات می شود .

اصطلاحات بازرگانی(Terms of Business)
تاریخ آخرین بروزرسانی: چهارشنبه ١٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٤٥

اصطلاحات بازرگانی(Terms of Business)

گروه E (نقطه عظيمت)

EXWORKS (تحويل کالا در محل عزیمت)

بیمه های مهندسی(Engineering Insurances)
تاریخ آخرین بروزرسانی: چهارشنبه ١٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٧٠٥

بیمه های مهندسی(Engineering Insurances)

بیمه های مهندسی Engineering Insurances

بیمه هائی که پروژه های در حال احداث یا سازه ها و تأسیسات در حال بهره برداری و یا ماشین آلات و تجهیزات فنی راتحت پوشش قرار می دهد.

اصطلاحـات مکانیک سیالات(Terms of Fluid Mechanics)
تاریخ آخرین بروزرسانی: چهارشنبه ١٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٤٤٨

اصطلاحـات مکانیک سیالات(Terms of Fluid Mechanics)

اصطلاحـات مکانیک سیالات

اصول استفاده از سرد خانه های بالای صفر(Use of cold homes above zero)
تاریخ آخرین بروزرسانی: چهارشنبه ١٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٥٧٧

اصول استفاده از سرد خانه های بالای صفر(Use of cold homes above zero)

مقدمه :

نگهداری میوه وسبزیجات بعنوان عاملی مهم از دیر باز مورد توجه بشر بوده است .

اطلاعیه مهم(Important Notice)
تاریخ آخرین بروزرسانی: چهارشنبه ١٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٨٦

اطلاعیه مهم(Important Notice)

کمپرسورهای BITZER ساخت کشور چین با قیمتی ارزانتر از مدل آلمانی در بازار توزیع شده است جهت تشخیص کمپرسور ساخت چین به جمله MADE IN P.R.C  توجه شود .

افزایش ماندگاری میوه با نانو پوشش‌ خوردنی(Increase the shelf life of edible coatings with nano)
تاریخ آخرین بروزرسانی: چهارشنبه ١٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٥٨١

افزایش ماندگاری میوه با نانو پوشش‌ خوردنی(Increase the shelf life of edible coatings with nano)

یكی از مهم‌ترین مشكلاتی كه در زمینه افزایش ماندگاری میوه‌ها و سبزیجات و بخصوص محصولاتی كه به دیگر كشورها صادر می‌شود وجود دارد این است كه میوه‌ها پس از برداشت همچنان به حیات‌شان ادامه می‌دهند و در اثر فرآیند تنفس در بافت گیاه و واكنش اكسیژن با بافت داخلی میوه، مواد قندی و مواد جامد مصرف می‌شود.

انتخاب ماده سرمازا (R efrigerant )
تاریخ آخرین بروزرسانی: یکشنبه ١٤ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٥٢٨

انتخاب ماده سرمازا (R efrigerant )

انواع مختلفي از مواد سرمازا براي استفاده در دستگاههاي فشرده سازي به صورت تجاري وجود دارند . انتخاب ماده سرمازامبتني بر چند ويژگي مختلف مي باشد كه در تعيين مناسب بودن آن براي يك دستگاه معين كمك مي كند
انبار نگهداری سرد خانه در ایران(Cold storage in IRAN)
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ١٥ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٤٠٨

انبار نگهداری سرد خانه در ایران(Cold storage in IRAN)

انبار نگهداری سرد خانه در ایران بطور کلی و جامع به دو دسته تقسیم می شوند:
 1.         سرد خانه با مبرد آمونیاک
2.         سردخانه با مبرد فریون
انجماد ماهی سفید( Freezing Whitefish)
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ١٥ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٥٨٧

انجماد ماهی سفید( Freezing Whitefish)

منجمد کردن ماهی یکی از متداول ترین روش های نگهداری آن بوده که در این فرایند حرارتی می توان ماهی را با کمترین میزان تغییرات در ترکیبات ، طعم و مزه به مدت نسبتاً طولانی نگهداری نمود
اصول آماده سازي و نگهداري آبزيان(Preparation and storage of fish)
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ١٥ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٩٦٨

اصول آماده سازي و نگهداري آبزيان(Preparation and storage of fish)

به طور كلي اصول نگهداري و آماده سازي ماهي را بايد در دو قسمت جداگانه مورد نظر داشت :

نگهداري و آماده سازي اوليه در دريا

نگهداري و آماده سازي در ساحل

انگور در سردخانه(Grapes in cold)
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ١٥ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٤١٤

انگور در سردخانه(Grapes in cold)

 طریقه نگهداری انگور به روش استفاده از نگهدارنده سولفورپد اسکو

توصیه های لازم :

اواپراتور یا کوئل تبخیر کننده( Evaporator )
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ١٥ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٥٣

اواپراتور یا کوئل تبخیر کننده( Evaporator )

کوئلی است که در آن مبرد مایع شده از حالت مایع به گاز در می آید.

اواپراتورهای انبساط خشک ( Dry – Expansion Evaporators)
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ١٥ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٩٦٠

اواپراتورهای انبساط خشک ( Dry – Expansion Evaporators)

از جمله مزایای اصلی اواپراتور های انبساط خشک نسبت به نوع مرطوب آن است که احتیاج به شارژ مقدار مبرد کمتری داشته و برگشت روغن به کمپرسور در آنها بهتر و مطمئن تر صورت می گیرد .
اواپراتورهای سرد کننده مایع ( Liquid-chilling Evaporators
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ١٥ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٤٢٢

اواپراتورهای سرد کننده مایع ( Liquid-chilling Evaporators

همانند اواپراتورهای سرد کننده هوا ، این نوع اواپراتورها نیز بر اساس نوع کاربرد آنها دارای انواع مختلفی خواهند بود .
اواپراتورهای فین دار ( Finned evaporator )
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ١٥ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٩٠٠

اواپراتورهای فین دار ( Finned evaporator )

عموماً در مواردی که مقدار ضریب انتقال حرارت جابجایی یک سمت مبدل حرارتی کم باشد، با نصب یکسری صفحات فلزی که آنها را "پره " ویا "فین " (Fine) می نامند، مساحت سطح تبادل حرارات آن سمت را افزایش می دهند.
اواپراتورهای لوله ای ( Bave – tube Evaporators)
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ١٥ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٨٦١

اواپراتورهای لوله ای ( Bave – tube Evaporators)

ساختمان این نوع اواپراتورها معمولاً از لوله ها ی ساده فولادی و یا مسی ، شکل می گیرد
آشنایی با فرآیند انجماد سریع ( IQF )
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ١٥ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٦٠٢

آشنایی با فرآیند انجماد سریع ( IQF )

در این روش که انجماد به‌وسیله گاز‌های سرمازای مایع (Cryogenic) صورت می‌گیرد، محصول را می‌توان در مدت چند دقیقه منجمد نمود
آشنایی با کمپرسور پیستونی درسیستمهای تبرید(Meet the piston compressors refrigeration systems)
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ١٦ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٦١٧

آشنایی با کمپرسور پیستونی درسیستمهای تبرید(Meet the piston compressors refrigeration systems)

امروزه در صنعت تبرید بیشتر از کمپرسورهای پیستونی استفاده می شود . در این نوع کمپرسور ها نیز از حرکت رفت و آمدی پیستون سیال را متراکم می نمائیم .

آشنايي با فرآيند بسته بندي انواع گوشت (Introduction to process meat packing)
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ١٦ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٤٧

آشنايي با فرآيند بسته بندي انواع گوشت (Introduction to process meat packing)

آشنايي با فرآيند بسته بندي انواع گوشت (گوشت گوسفند، گوشت گاوی، گوشت مرغ)

آمونیاک چیست؟(?What ammoniac)
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ١٦ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٥٦١

آمونیاک چیست؟(?What ammoniac)

آمونیاک ، مهمترین ترکیب هیدروژنه ازت بوده ، در طبیعت از تجزیه مواد آلی ازت دار حاصل می‌گردد
آیس بانک(آب سرد کن صنعتی یا بانک یخ){Ice bank}
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ١٦ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٦٢١

آیس بانک(آب سرد کن صنعتی یا بانک یخ){Ice bank}

صنایع برودتی برادران حقیقی در راستای صرفه جوئی در مصرف انرژی و سرمایه و رفع نیازهای صنایع غذائی ، تهویه مطبوع و تاسیساتی که نیاز به برودت دارند
آئين كار ساختمان , تجهيزات و ايمني سردخانه مواد خوراكي(Procedure buildings, equipment and refrigerated food safety)
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ١٦ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٧٨

آئين كار ساختمان , تجهيزات و ايمني سردخانه مواد خوراكي(Procedure buildings, equipment and refrigerated food safety)

آدمي از دير باز با بهره‏گيري از سرماي طبيعي براي نگهداري مواد خوراكي آشنا بوده و از آن بهره مي‏گرفته است .  با افزايش تجربه و دانش آدميان و گسترش بهره‏گيري از دانش‏ها و فنون كم كم بهره‏گيري از سرماي مصنوعي جاي خود را در صنعت نگهداري مواد خوراكي باز كرد
آئين كار محاسبه ظرفيت وزني سالنهاي نگهداري سردخانه مواد غذائي(Procedure to calculate the weight capacity of cold storage rooms and food)
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ١٦ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٤٦٠

آئين كار محاسبه ظرفيت وزني سالنهاي نگهداري سردخانه مواد غذائي(Procedure to calculate the weight capacity of cold storage rooms and food)

موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران تنها سازماني است در ايران كه بر طبق قانون ميتواند استاندارد رسمي فرآورده‏ها را تعيين و تدوين و اجراي آنها را با كسب موافقت شورايعالي استاندارد اجباري اعلام نمايد. وظايف و هدفهاي موسسه عبارتست از:

آيين كار نگهداري گلابي در سردخانه(Pears in cold storage procedure)
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ١٦ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٤٦

آيين كار نگهداري گلابي در سردخانه(Pears in cold storage procedure)

استاندارد آئين كار نگهداري گلابي در سردخانه نخستين بار در سال 1353تهيه گرديده است، براساس پيشنهادهاي رسيده و بررسي و تاييد كميسيون فني مربوطه براي اولين بار مورد تجديد نظر قرار گرفت
آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي(Maintenance and Transportation Procedure tomato)
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ١٦ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٦٥

آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي(Maintenance and Transportation Procedure tomato)

 هدف از تدوين اين استاندارد ارائه روش برداشت و عملياتي است كه بايد به منظور حفظ كيفيت و جلوگيري از فساد گوجه فرنگي انجام گيرد .

بارکندانسور (Condenser load)
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ١٦ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٢٥

بارکندانسور (Condenser load)

کل گرمایی که بایستی در قسمت کندانسور یک سیکل تبرید از آن خارج شود برابر مجموع گرمای جذب شده در اواپراتور و انرژی گرمایی معادل با کارکمپرسور می باشد
پاکسازی مدار تبرید پس از سوختن الکتروموتور کمپرسور( Clearing the refrigeration circuit after burning electric compressor)
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ١٦ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٤٦٩

پاکسازی مدار تبرید پس از سوختن الکتروموتور کمپرسور( Clearing the refrigeration circuit after burning electric compressor)

در سیستمهای تبرید تمیز نگه داشتن مدار مبرد و دستگاه ها فوق العاده مهم است
پالت در سردخانه( Box pallets in cold storage)
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ١٦ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٢٨

پالت در سردخانه( Box pallets in cold storage)

پالت و قفسه‌بندی سردخانه

پالت و باکس پالت چیست ؟( What pallets and pallet box?)
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ١٦ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣١٨

پالت و باکس پالت چیست ؟( What pallets and pallet box?)

پالت چیست؟ وسیله ای برای ذخیره سازی مواد و کالایی که توسط لیفتراک جابه جا می شود.  پالت ها انواع گوناگونی دارند
تاریخچه ساخت سرد کننده ها(Making History coolers)
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ١٦ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ١١٥٦

تاریخچه ساخت سرد کننده ها(Making History coolers)

 در کتابهای چین قدیم از چگونگی نگهداری یخ مطالبی بدست آمده است که تبرید را بعنوان یک حرفه شناخته شده در هزاران سال قبل معرفی می نماید.

تاريخچه آی کیو اف (IQF History)
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ١٦ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٨٤

تاريخچه آی کیو اف (IQF History)

انجماد یکی از اصول نگهداری محصولات غذایی است که از دیرباز مورد توجه بشر اولیه بوده است
تاريخچه سردخانه در جهان و ايران(The history of refrigeration equipment in the world and Iran)
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ١٦ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٣٩

تاريخچه سردخانه در جهان و ايران(The history of refrigeration equipment in the world and Iran)

تقويم سردخانه هاي غير مكانيكي و كشف كاربرد و ذخيره سازي سرما ، به دوراني برمي گردد كه از يخ هاي كوهستان ، استخرها و درياچه ها استفاده مي شده است
تفاوت بین تونل انجماد و سردخانه(تفاوت بین تونل انجماد و سردخانه)
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ١٦ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٣٥

تفاوت بین تونل انجماد و سردخانه(تفاوت بین تونل انجماد و سردخانه)

فرقی که بین تونل انجماد و سردخانه های نگهداری وجود دارد در اواپراتور های آنها است
تن تبرید (Ton of Refrigeration )
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ١٦ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٣١

تن تبرید (Ton of Refrigeration )

تن تبرید (Ton of Refrigeration )
تعریف تونل انجماد (مفيد و كوتاه){The definition of freezing tunnel (useful for short)}
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ١٦ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٧١

تعریف تونل انجماد (مفيد و كوتاه){The definition of freezing tunnel (useful for short)}

به فضایی گفته میشود که در آن یک محصول به دمای خاص تعیین شده
جدول دما و رطوبت نسبی هوای محل های نگه داری ميوه ها و سبزی ها(The air temperature and relative humidity of storage of fruits and vegetables)
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ١٦ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٨١

جدول دما و رطوبت نسبی هوای محل های نگه داری ميوه ها و سبزی ها(The air temperature and relative humidity of storage of fruits and vegetables)

جدول دما و رطوبت نسبی هوای محل های نگه داری ميوه ها و سبزی ها

جزوه کامل چیلرها( Full brochure chillers)
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ١٦ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٩٨

جزوه کامل چیلرها( Full brochure chillers)

چيلرها از جمله تجهيزات بسيار مهم در سرمايش هستند که به طور کلي مي توان آنها را به دو دسته چيلرهاي تراکمي و چيلرهاي جذبي تقسيم کرد
خلاصه ای از اصول بسته بندی و نگهداری رطب در سردخانه( A summary of the principles of packaging and kept in cold storage dates)
تاریخ آخرین بروزرسانی: چهارشنبه ١٧ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٥٤

خلاصه ای از اصول بسته بندی و نگهداری رطب در سردخانه( A summary of the principles of packaging and kept in cold storage dates)

امروزه روشهای زیادی برای نگهداری وبهبود ظاهر وطعم محصولات کشاورزی وغذایی وجود دارد تا محصولات فصلی را در تمام طول سال ودر فروشگاههای سراسر جهان در دسترس همگان قراردهد.

( خنك نگاه داشتن گوشت )Chilled storage
تاریخ آخرین بروزرسانی: چهارشنبه ١٧ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢١٩

( خنك نگاه داشتن گوشت )Chilled storage

نگهداري گوشت هاي خنك شده يك عمل موقتي است و اغلب بعنوان يك كار ضربتي و حد واسط ميان مرحله توليد تا عمل  و يا بعبارتي ديگر لازمه نگهداري توليد تا مصرف گوشت مي باشد.

دانسیته ( جرم مخصوص) ( Density )
تاریخ آخرین بروزرسانی: چهارشنبه ١٧ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٨٥

دانسیته ( جرم مخصوص) ( Density )

دانسیته ( جرم مخصوص) ( Density )
دمای انجماد ( Freezing Temperature )
تاریخ آخرین بروزرسانی: چهارشنبه ١٧ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٤٨

دمای انجماد ( Freezing Temperature )

دمای انجماد ( Freezing Temperature )
دماي سرد خانه ها (Cold Room temperatures)
تاریخ آخرین بروزرسانی: پنجشنبه ١٨ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٤٦٣

دماي سرد خانه ها (Cold Room temperatures)

سرد خانه فضایی است که در آن یک یا چند نوع محصول یا مواد غذایی که طبق یک دمای خاص تعیین شده است نگهداری می شود.

دماي نگهداري برخي كالا(Storage temperature of certain goods)
تاریخ آخرین بروزرسانی: پنجشنبه ١٨ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٧٤

دماي نگهداري برخي كالا(Storage temperature of certain goods)

    Temperature storage of goods       دماي نگهداري برخي كالا  
رطوبت مطلق ( Absolute humiding )
تاریخ آخرین بروزرسانی: پنجشنبه ١٨ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٠٥

رطوبت مطلق ( Absolute humiding )

رطوبت مطلق ( Absolute humiding )
رطوبت نسبی ( Relative humidity )
تاریخ آخرین بروزرسانی: پنجشنبه ١٨ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٢٨

رطوبت نسبی ( Relative humidity )

رطوبت نسبی ( Relative humidity )
روشهای مختلف تولید تبرید(Different methods of cold production)
تاریخ آخرین بروزرسانی: پنجشنبه ١٨ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٧٤٤

روشهای مختلف تولید تبرید(Different methods of cold production)

یکی از روشهای جذب حرارت از ماده تماس دادن آن با یک ماده سرد دیگر است که در اینجا مبرد نامیده می شود.

روشهاي نگهداري ميوه‌ها و سبزيها در سردخانه با هواي كنترل شده( Fruits and vegetables in cold storage preservation techniques with controlled air)
تاریخ آخرین بروزرسانی: پنجشنبه ١٨ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٠٥

روشهاي نگهداري ميوه‌ها و سبزيها در سردخانه با هواي كنترل شده( Fruits and vegetables in cold storage preservation techniques with controlled air)

براي حفظ همگامي و هماهنگي با پيشرفتهاي ملي و جهاني در زمينه صنايع و علوم , استانداردهاي ايران در مواقع لزوم مورد تجديد نظر قرار خواهند گرفت
زمان انجماد محصولات غذایی در تونل انجماد( Freezing the food products freezing tunnel)
تاریخ آخرین بروزرسانی: پنجشنبه ١٨ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٩٥

زمان انجماد محصولات غذایی در تونل انجماد( Freezing the food products freezing tunnel)

زمان انجماد كمتر یعنی كیفیت بالاتر محصول. وقتی كه شما گوشت در فریزر خانه قرار می دهید
زندگي نامه كرير مخترع و مبتكر سيستمهاي تهويه مطبوع( Biographies of inventors and innovators Carrier air conditioning systems)
تاریخ آخرین بروزرسانی: شنبه ٢٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٠٥

زندگي نامه كرير مخترع و مبتكر سيستمهاي تهويه مطبوع( Biographies of inventors and innovators Carrier air conditioning systems)

او یک قرن پیش در شمال شرقی ایالات متحده امریکا زندگی می کرد
سبزی منجمد از سبزی تازه مغذی‌تر است!( Frozen vegetables are more nutritious than fresh herbs!)
تاریخ آخرین بروزرسانی: شنبه ٢٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢١٣

سبزی منجمد از سبزی تازه مغذی‌تر است!( Frozen vegetables are more nutritious than fresh herbs!)

اگر شما هم با خواندن این تیتر دچار تعجب شده‌اید و می‌پرسید مگر ممکن است؟
سرد کننده کویل – پوسته ا ی:( shell- and – coil cooler )
تاریخ آخرین بروزرسانی: شنبه ٢٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٤٠٨

سرد کننده کویل – پوسته ا ی:( shell- and – coil cooler )

این نوع سرد کننده ها معمولاً دارای یک یا چند کویل به شکل مارپیچ بوده که در یک پوسته استوانه ایی شکل قرار می گیرند . نمونه ایی از این اواپراتورها در شکل زیر نشان داده شده است
سیستم تبرید ( Refrigeration system)
تاریخ آخرین بروزرسانی: شنبه ٢٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٨٠

سیستم تبرید ( Refrigeration system)

سیستم تبرید ( Refrigeration )   
سیستم عایق : ( Insulated system )
تاریخ آخرین بروزرسانی: شنبه ٢٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٥٤

سیستم عایق : ( Insulated system )

در اینگونه سیستمها فقط تبادل انرژی حرارتی صورت نمی گیرد .
سیستم های کندانسور آبی ( Water-cooled Condenser Systems )
تاریخ آخرین بروزرسانی: یکشنبه ٢١ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٥٧٧

سیستم های کندانسور آبی ( Water-cooled Condenser Systems )

سیستم هایی که مجهز به کندانسورهای آبی می باشند به دو دسته کلی تقسیم بندی می شوند
سيستم هاي (HACCP )در صنايع غذايي(سيستم هاي (HACCP )در صنايع غذايي)
تاریخ آخرین بروزرسانی: یکشنبه ٢١ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٦٠

سيستم هاي (HACCP )در صنايع غذايي(سيستم هاي (HACCP )در صنايع غذايي)

HACCP مخفف hazard analysis and critica lcontrol point است, انديشه برقراري اين سيستم براي کاهش ريسک سلا مت مصرف کنند گان مواد غذايي از اقدامات شرکت pilsbury مشاور وهمکار سازمان ملي سفينه هاي فضا يي و فضا نوردي امريکا (نا سا) (NASA ) ريشه گرفته است

شرایط  نگهداری برخی از محصولات 2( The condition of some of the products -2)
تاریخ آخرین بروزرسانی: یکشنبه ٢١ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٤٨

شرایط نگهداری برخی از محصولات ٢( The condition of some of the products -٢)

شرایط برخی از محصولات
شرایط بهداشتی انبار و سردخانه( Health conditions in the warehouse and refrigeration Storage)
تاریخ آخرین بروزرسانی: یکشنبه ٢١ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢١٦

شرایط بهداشتی انبار و سردخانه( Health conditions in the warehouse and refrigeration Storage)

اصول بهداشت فردی توسط کارکنان رعایت می گردد .

استعمال دخانیات در این واحد ممنوع می باشد .

شرايط عمومي نقل وانتقال گوشت قرمز(General conditions for the transport of meat)
تاریخ آخرین بروزرسانی: یکشنبه ٢١ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٤٣

شرايط عمومي نقل وانتقال گوشت قرمز(General conditions for the transport of meat)

 1 -1 – 4 – 1 . گوشت وآلايش آن بايد توسط وسيله نقليه مجاز حمل گردد .
2 – 1 –4 - 1. وسيله نقليه وسردخانه آن بايد قبل از حمل ، به دقت تميز ، شستشو وضد عفوني شده باشد ( بند 5 – 1-4 جايگزين 2-1-4 مي گردد )
صنعت بسته بندي ؛ بورس فراموش شده( Packaging industry, stock forgotten)
تاریخ آخرین بروزرسانی: یکشنبه ٢١ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٣٨

صنعت بسته بندي ؛ بورس فراموش شده( Packaging industry, stock forgotten)

يك محصول غذايي از اولين مراحل توليد و سپس در روند انتقال وجابجايي به واسطه ها و سپس فروشگاهها تا رسيدن به مرحله پاياني يعني جاي گرفتن در سبد خريد مصرف كننده و حتي در طول دوره مصرف با مخاطبان بسياري مواجه خواهد شد
ظرفیت اواپراتور (Evaporator Capacity )
تاریخ آخرین بروزرسانی: یکشنبه ٢١ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٢٤

ظرفیت اواپراتور (Evaporator Capacity )

دبی گرمایی که از محیط سرد شونده و از طریق دیواره های کویل به اواپراتور انتقال می یابد و معمولاً برحسب ( kW ) و یا (Btu/hr) بیان می گردد.
فرايند انجماد مواد غذايي( The process of freezing food)
تاریخ آخرین بروزرسانی: یکشنبه ٢١ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٥٥

فرايند انجماد مواد غذايي( The process of freezing food)

آئين كار فرآيند انجماد مواد غذايي و عرضه آن كه بوسيله كميسيون فني نگهداري مواد غذايي در سرد خانه زير صفر تهيه و تدوين شده و در هشتادمين كميته ملي استاندارد فرآورده‏هاي كشاورزي و غذائي مورخ 68/8/30 مورد تائيد قرار گرفته ,
 
اينك به استناد ماده يك قانون مواد الحاقي به قانون تأسيس مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذرماه 1349 به عنوان آئين كار رسمي ايران منتشر مي‏گردد .
فریون ها( Freon )
تاریخ آخرین بروزرسانی: یکشنبه ٢١ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٤٠٩

فریون ها( Freon )

فریون 12 (CCL2F2) شاید پراستفاده ترین مبرد مورد استفاده در حاضر باشد
فشاراتمسفریک ( Atmospheric pressure )
تاریخ آخرین بروزرسانی: یکشنبه ٢٨ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٤٢

فشاراتمسفریک ( Atmospheric pressure )

اتمسفر احاطه کننده زمین ترکیبی از گازهای مختلف بوده که عمده آنرا اکسیژن و نیتروژن تشکیل داده و
فيلتر دراير FILTER- DRYER
تاریخ آخرین بروزرسانی: یکشنبه ٢٨ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٦٢٢

فيلتر دراير FILTER- DRYER

فيلتر دراير از دو قسمت فيلتر و دراير به معني خشك كن تشكيل شده است. در زمان ساخت چيلر و يا راه‌اندازي ابتدايي و يا بعداً ممكن است مقداري
کاربرد ازن در سردخانه ها(The use of ozone in cold storage)
تاریخ آخرین بروزرسانی: یکشنبه ٢٨ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٢٢

کاربرد ازن در سردخانه ها(The use of ozone in cold storage)

ازجمله کاربردهای ازن ژنراتورهای صنعتی می توان به ازن زنی هوا در سردخانه های نگهداری مواد غذایی، گوشتی، میوه و ... اشاره کرد
کاربرد های تبرید(Refrigeration applications.)
تاریخ آخرین بروزرسانی: یکشنبه ٢٨ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٥٣

کاربرد های تبرید(Refrigeration applications.)

تبريد خانگي:به دليل كثرت استفاده از يخچالها وفريزر هاي خانگي طراحي خوب با راندمان برودتي بالا از اهميت ويژه اي برخوردار است ظرفيت اين دستگاهها از35 تا 375 وات مي باشد
کمپرسور compressor
تاریخ آخرین بروزرسانی: یکشنبه ٢٨ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٥٣٧

کمپرسور compressor

یک نوع موتور الکتریکی است که جهت متراکم کردن گاز  استفاده می شود.

انواع کمپرسور
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ٢٩ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٤٠٦

انواع کمپرسور

سیستم های تبرید تراکمی از چهار قسمت عمده : کمپرسور_ کندانسور_ اواپراتور و وسایل انبساط تشکیل شده اند که هر یک به نوبه خود وظیفه خاصی دارند
کندانسور condenser
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ٢٩ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٨٦

کندانسور condenser

یک نوع دستگاه تقطیر کننده است که به کمک آن مبرد متحرقه از کمپرسور را ازگاز به مایع تبدیل می کند.

کندانسور ها به سه نوع تقسیم می شود:

کندانسورها و برجها ی خنک کن ( Condensers and cooling Tower )
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ٢٩ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٤٥

کندانسورها و برجها ی خنک کن ( Condensers and cooling Tower )

کندانسور نیز همانند اواپراتور ، یکی از اجزا اصلی یک سیکل تبرید بوده و یک وسیله تبادل حرارت به منظور تقطیر بخار مبرد می باشد . بدین منظور همیشه گرمای بخار مبرد داغ از سطوح کندانسور عبور کرده
کندانسورهای هوایی (Air-Cooled Condensers)
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ٢٩ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٤٦٦

کندانسورهای هوایی (Air-Cooled Condensers)

حرکت هوا به روی کویل های یک کندانسور هوایی می تواند بصورت جابجایی طبیعی و یا از طریق عمل یک فن صورت گیرد اگر گردش هوای کندانسور از طریق جابجایی طبیعی صورت گیرد
کندانسورهای هوائی و کندانسور آبی(Air condensers and condenser water)
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ٢٩ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٦١

کندانسورهای هوائی و کندانسور آبی(Air condensers and condenser water)

بخار داغ رانده شده از کمپرسور حرارت خود را در کندانسور بوسیله هوا یا آب
گردش مبرد درداخل اواپراتور ( Evaporator Circuiting )
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ٢٩ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٦٠٥

گردش مبرد درداخل اواپراتور ( Evaporator Circuiting )

افت فشار جریان مبرد در داخل کویل و یا لوله های اواپراتور می تواند بر روی ظرفیت کمپرسور تأثیر گذارد . بدین ترتیب که با افزایش افت فشار فوق ، بخار مبرد ورودی به کمپرسور فشار کمتری نسبت به آنچه که لازم است خواهد داشت
گرماي ويژه Specific Heat
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ٢٩ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٩١

گرماي ويژه Specific Heat

مقدارحرارت لازم براي گرم كردن يك كيلومول از ماده به ازاء يك درجه سانتيگراد افزايش دما را برحسب Kcal گرماي ويژه مي نامند. در سيستم متريك واحد گرماي ويژه mol. oC Kcal مي باشد.

گوشت منجمد هم خاصیت دارد(The property also has frozen meat)
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ٢٩ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٠٤

گوشت منجمد هم خاصیت دارد(The property also has frozen meat)

به اعتقاد برخی خانواده ها، گوشت منجمد فاقد ارزش تغذیه ای بوده و عده ای نیز آن را به دلیل قیمت پایین تر، گوشت فقرا می نامند، اما باید بدانید اگر چه گوشت تازه عطر و طعم بهتری داشته
مبرد ها ( Refrigerant )
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ٢٩ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ١١٠٣

مبرد ها ( Refrigerant )

مبرد (Refrigerant) ماده ای است که با جذب حرارت از ماده ای در محیط، خود تبخیر شده و آن جا را خنک می کند
گازهای برودتی
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ٢٩ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٤٣٢

گازهای برودتی

خصوصيات مواد سرمازا :
سيالي كه به عنوان ماده سرمازا مورد استفاده قرار مي گيرد بايد داراي كيفيات زير باشد:
(محاسبه ساختار کلی یک سیستم تبرید){ Calculate the overall structure of a refrigeration system}
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ٢٩ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٤١٩

(محاسبه ساختار کلی یک سیستم تبرید){ Calculate the overall structure of a refrigeration system}

معمولا در سرخانه به ازای هر 4 متر مکعب یک تن مواد جهت نگهداری محاسبه می شود.

محاسن و معايب آمونياك و فريونها(Advantages and disadvantages of ammoniac and Freon)
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ٢٩ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٣٣

محاسن و معايب آمونياك و فريونها(Advantages and disadvantages of ammoniac and Freon)

محاسن و معايب آمونياك و فريونها
مراحل ايمني در سردخانه چگونه باید باشد ؟(Safety procedures should be refrigerated?)
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ٢٩ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٢١

مراحل ايمني در سردخانه چگونه باید باشد ؟(Safety procedures should be refrigerated?)

1 ـ ايمني ساختمان

 1 ـ 1 ـ توصيه مي‏شود با توجه به محل و بناي سردخانه سيستم برق گير حفاظتي ( اتصال به زمين ) پيش بيني گردد . 

مراحل فرآیند انجماد بعضی از محصولات به روش IQF( Some of the products IQF freezing process steps method)
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ٢٩ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٨٦

مراحل فرآیند انجماد بعضی از محصولات به روش IQF( Some of the products IQF freezing process steps method)

سیب زمینی‌هایی که از مزرعه به کارخانه منتقل می‌شوند. در کارخانه، پس از شستشوی اولیه پوست گیری شده، قسمت‌های تیره و ناخالصی‌ها از آن جدا شده، وارد مرحله برش زنی می‌شود
مساحت سطح ( کویل اواپراتور ) ( Surface area (evaporator coil) )
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ٢٩ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٩٧

مساحت سطح ( کویل اواپراتور ) ( Surface area (evaporator coil) )

معادله ظرفیت اواپراتور اشاره بر این دارد که ظرفیت یک اواپراتور می تواند با تغییر مساحت سطح خارجی کویل آن تغییر کند .
معرفی چیلر تراکمی نوع اسکرو  ( Screw Chiller )
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ٣٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٥٢٠

معرفی چیلر تراکمی نوع اسکرو ( Screw Chiller )

چیلرهای تراکمی نوع اسکرو را بایستی نسل جدید چیلرهای تراکمی در صنعت تهویه مطبوع به حساب آورد. تکنولوژی ساخت و نوع خاص کمپرسورهای این دستگاهها که از نوع مارپیچی می باشد
مهمترین مزایای چیلر جذبی نسبت به چیلر تراکمی( The main advantages of absorption chiller to chiller)
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ٣٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٢٥

مهمترین مزایای چیلر جذبی نسبت به چیلر تراکمی( The main advantages of absorption chiller to chiller)

مهمترین مزایای چیلر جذبی نسبت به چیلر تراکمی عبارتست از :

الف - صرفه جویی در مصرف انرژی الکتریکی :

ميوه و سبزيجات در سردخانه( Fruits and vegetables in cold storage)
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ٣٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٤٨٢

ميوه و سبزيجات در سردخانه( Fruits and vegetables in cold storage)

شرايط فيزيكي نگهداري ميوه و سبزيجات در سردخانه و روش اندازه‏گيري آنها

آئين كار پيشگيري و مقابله با نشت گاز آمونياك در سردخانه ها(Procedure prevention of leakage of ammoniac gas in storage)
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ٣٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٦٥

آئين كار پيشگيري و مقابله با نشت گاز آمونياك در سردخانه ها(Procedure prevention of leakage of ammoniac gas in storage)

-1 هدف
هدف از تدوين اين استاندارد، تعيين آئين كار پيشگيري و مقابله با نشت گاز آمونياك در سردخانه  هاي ثابت مي  باشد.
-2 دامنه كاربرد
نگهداري اسفناج در سردخانه(Spinach in cold storage)
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ٣٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٨٣

نگهداري اسفناج در سردخانه(Spinach in cold storage)

پيشگفتار              
 استاندارد نگهداري اسفناج در سردخانه كه به وسيله كميسيون فني بررسي و كنترل روش‏هاي نگهداري و تدوين شده در بيست و پنجمين جلسه كميته ملي مواد خوراكي و فرآورده‏هاي كشاورزي مورخ 38/8/24 تصويب گرديد
نگهداري هويج در سردخانه(Carrots in cold storage)
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ٣٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٧٧٩

نگهداري هويج در سردخانه(Carrots in cold storage)

 مقدمه

 بطور كلي كيفيت سبزيجات را پس از برداشت از مزرعه نمي‏توان بهبود بخشيد و هدف از نگاهداري حفظ كيفيت اوليه است .

 سبزيجات كيفيت خود را به چند طريق از دست مي‏دهند
یخ خشک ( Dry ice )
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ٣٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٧٩٥

یخ خشک ( Dry ice )

1.  یخ خشک
2. تاریخچه یخ خشک
3. مواد خام یخ خشک
4. فرایند تولید یخ خشک
5. روش انفجاری با یخ خشک Blasting Dry Ice
6. کاربردهای یخ خشک انفجاری

کارخانه یخ ( Ice factory)
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ٣٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٤٠١

کارخانه یخ ( Ice factory)

به دستگاهی گفته میشود که مقداری قالبهای فلزی یخ را که در آنها آب وجود دارد را منجمد کرده و بصورت جامد درآورد
یک سردخانه چگونه کار میکند ؟ (به زبان ساده)( A cold Room How does it work? (in a simple word))
تاریخ آخرین بروزرسانی: سه​شنبه ٣٠ دی ١٣٩٣
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٦٨٣

یک سردخانه چگونه کار میکند ؟ (به زبان ساده)( A cold Room How does it work? (in a simple word))

کمپرسوردر سیستم همان کار قلب را می کنه در بدن. قلب خون را در بدن به جریان می اندازه و کمپرسور مبرد رو وانواع مختلفیهم داره . پیستونی.اسکرو.پره ای و .....

نکاتی درباره انواع سردخانه (Notes on a variety of cold Room)
تاریخ آخرین بروزرسانی: یکشنبه ١٧ خرداد ١٣٩٤
کابر:
تعداد بازدیدها: ١٤٣٠

نکاتی درباره انواع سردخانه (Notes on a variety of cold Room)


معرفی ساختار سردخانه‌ها
به طور کلی سردخانه‌ها به چهار قسمت اصلی تقسیم می‌شوند:
1.اتاقک سردخانه
2.کندانسینگ یونیت
3.شیر انبساط
4.اواپراتور

اصول كار چیلر تراکمی ( Principles used chiller)
تاریخ آخرین بروزرسانی: یکشنبه ٢١ تیر ١٣٩٤
کابر:
تعداد بازدیدها: ١٠٢٩

اصول كار چیلر تراکمی ( Principles used chiller)

...اصول كار چیلر تراکمی بدین شكل می باشد كه سیال مبرد وارد لوله ها یا به اصطلاح تبخیر كننده كه در داخل اتاق یا محلی كه می خواهیم سرد كنیم می شود
کمپرسورهای پیچی(اسکرو) (Screw compressors (screw))
تاریخ آخرین بروزرسانی: یکشنبه ٢١ تیر ١٣٩٤
کابر:
تعداد بازدیدها: ١٢٢٠

کمپرسورهای پیچی(اسکرو) (Screw compressors (screw))

در این کمپرسور ها دو روتور با پروفیل های متفاوت داخل یک اتاقک با جهت های متفاوت می چرخند .روتور اصلی 85% تا 90% انرژی دریافتی را به انرژی گرمایی و فشار تبدیل می کند. با
نگهداری میوه پرتقال در سردخانه(Orange fruit in cold storage)
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ١٣ مهر ١٣٩٤
کابر: نحوه نگهداری پرتقال در سردخانه
تعداد بازدیدها: ٧٨٢

نگهداری میوه پرتقال در سردخانه(Orange fruit in cold storage)

پوسيدگي ميوه مرکبات يکي از عوامل مهم و محدود کننده در طول دوره انباري مي باشد پس از مسئله پوسيدگي، مهم ترين عامل زوال پس از برداشت ميوه مرکبات، از دست دادن آب از پوست و پژمرده شدن پوست ميوه مي باشد. بنابر اين روش هايي که تعرق ميوه را کاهش مي دهند، باعث افزايش عمر انباري اين محصولات مي گردد.

آئين كار روش چيدن كالا در سردخانه مواد غذايي( Procedure sorted by product in refrigerating food)
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ٢٠ مهر ١٣٩٤
کابر:
تعداد بازدیدها: ١٥٩٤

آئين كار روش چيدن كالا در سردخانه مواد غذايي( Procedure sorted by product in refrigerating food)

آئين كار روش چيدن كالا در سردخانه مواد غذائي كه به وسيله كميسيون فني مربوطه تهيه و تدوين شده و در يكصد و بيست و پنجمين كميته ملي آئين كار كشاورزي و مواد غذائي مورخ 1372/9/21 مورد تأييد قرار گرفته , اينك به استناد بند 1 ماده 3 قانون اصلاحي قوانين و مقررات مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب بهمن‏ماه1371 به عنوان آئين كار رسمي ايران منتشر مي‏گردد .
معنی لغوی سردخانه ( The word means Cold Room)
تاریخ آخرین بروزرسانی: یکشنبه ١١ مهر ١٣٩٥
کابر:
تعداد بازدیدها: ٣٩١

معنی لغوی سردخانه ( The word means Cold Room)

سردخانه به فارسی
جدول نگهداری برخی مواد غذایی در سردخانه(Perishable goods in cold storage conditions.)-3
تاریخ آخرین بروزرسانی: پنجشنبه ٢٩ مهر ١٣٩٥
کابر:
تعداد بازدیدها: ٩٦٥

جدول نگهداری برخی مواد غذایی در سردخانه(Perishable goods in cold storage conditions.)-٣

اطلاعاتی که در جداول زیر مشاهده می کنید برای نگهداری محصولات تازه، با کیفیت بالا که به صورت اصولی و استاندارد برداشت و حمل و نقل شده اند، صادق است
نقش  فریون ها در گرمایش زمین چیست( What is Freon role in global warming)
تاریخ آخرین بروزرسانی: دوشنبه ١٠ آبان ١٣٩٥
کابر:
تعداد بازدیدها: ٢٩٤

نقش فریون ها در گرمایش زمین چیست( What is Freon role in global warming)

طي دو ميليون سال گذشته متوسط سالانه دماي زمين چندين درجه سانتي‌گراد بالا و پايين رفته
ساندویچ پانلSandwich panel
تاریخ آخرین بروزرسانی: چهارشنبه ١٢ آبان ١٣٩٥
کابر:
تعداد بازدیدها: ٤٢٥

ساندویچ پانلSandwich panel

...استفاده از ساندویچ پانل در انواع سرد خانه‌ها و صنایع برودتی دفاتر کارگاهی