تاریخ درج: چهارشنبه ١٩ آذر ١٣٩٣
آخرین ویرایش: ١٣٩٣/١٢/١٨
کابر:
تعداد بازدیدها: ٥٢٧ بازدید
تونل های اسپیرال در مدت یک شیفت کاری مشخص و بصورت چرخشی دمای هرگونه محصول را به 40- درجه سانتیگراد تغییر می دهد .
این تونل های اسپیرال معمولا جهت انجماد گوشت ، مرغ ، ماهی ، بستنی میوه جات ، صیفی جات ، سبزیجات و هرگونه محصولاتی که به این دما نیاز دارند استفاده می شود .
صنایع برودتی برادران حقیقی آمادگی ساخت و اجرا هرگونه تونل انجماد اسپیرال از تناژ یک تن الی به بیشتر را با تجهیزات فریونی را در هر نقطه از کشور و خارج از کشور را دارد و جهت اطلاع از اطلاعات فنی و روش ساخت با ما تماس بگیرید .