تاریخ درج: چهارشنبه ١٩ آذر ١٣٩٣
آخرین ویرایش: ١٣٩٣/١٢/١٨
کابر:
تعداد بازدیدها: ٤٩١ بازدید
تونل های انجماد سنتی در مدت یک شیفت کاری 8 ساعته دمای هرگونه محصول را به 40- درجه سانتیگراد تغییر می دهد .
این تونل های انجماد سنتی معمولا جهت انجماد گوشت ، مرغ ، ماهی ، بستنی میوه جات ، صیفی جات ، سبزیجات ، پیش سردکن های کشتارگاه ها و هرگونه محصولاتی که به این دما نیاز دارند استفاده می شود .
صنایع برودتی برادران حقیقی آمادگی ساخت و اجرا هرگونه تونل انجماد سنتی از تناژ یک تن الی به بیشتر را با تجهیزات فریونی و تجهیزات آمونیاکی را در هر نقطه از کشور و خارج از کشور را دارد و جهت اطلاع از اطلاعات فنی و روش ساخت با ما تماس بگیرید .